De Knotwilg - Het tuincentrum van Brugge
Loading...
Over ons 2017-04-25T23:31:10+00:00

Over ons

deknotwilg-eigenaars

Hanne en Klaas

Op 16 februari 2016 werd het bedrijf overgenomen door Klaas Verstraete en Hanne Decock.

Onze gedeelde passie voor planten en de kennis die we door de jaren verzameld hebben zorgt ervoor dat we onze klanten met deskundig advies kunnen bijstaan in hun keuze voor de geschikte tuin- of kamerplant.

Deknotwilg-overons

Over ons

Je kan in het tuincentrum terecht voor alle soorten vaste planten, terrasplanten, kamerplanten, kruiden, potgrond, meststoffen, potten voor binnen en buiten, geschenktips, …

Daarnaast specialiseren we ons in het opkweken van éénjarigen en vaste planten.

Het familiale karakter, onze vriendelijkheid en deskundig advies zien we als basiswaarden van ons tuincentrum.

Klantenadvies

We staan klaar met professioneel advies tijdens uw zoektocht naar de geschikte planten voor uw tuin of terras. Of het nu gaat om een klein stadstuintje, een grote tuin met plaats voor bomen en/of hagen of het aanleggen van een eigen moestuin, we helpen u graag op weg om de juiste sfeer in uw tuin te creëren.

Kwaliteit

We bieden zelf kwalitatieve planten tegen een voordelige prijs aan in onze eigen kwekerij. Door de planten zelf op te kweken van stek tot plant kunnen we die kwaliteit garanderen.
Om het assortiment uit te breiden werken we samen met professionele kwekers die garant staan voor kwaliteit.

Keuze

In ons tuincentrum bieden we een uitgebreid assortiment vaste planten, perkgoed en kamerplanten aan. We hebben altijd een grote voorraad in de eigen kwekerij en kunnen andere planten op korte termijn leveren.

Kom langs en ontdek de vele soorten kleuren en geuren in de kwekerij en in de serres. Naast perkgoed en vaste planten bieden we volgens het seizoen ook andere producten aan. We hebben aandacht voor het hele bloeiproces: je vindt bij ons zaden, knollen en bloembollen, groenteplantjes en kruiden

Ecologisch

Alle planten in onze eigen kwekerij worden ecologisch opgekweekt. Er komen geen sproeistoffen aan te pas.
Je kan bij ons terecht voor biologische bestrijdingsmiddelen en meststoffen voor wie de tuin op een milieuvriendelijke manier wil onderhouden.