De Knotwilg - Het tuincentrum van Brugge
Loading...
Diensten 2018-03-25T21:01:11+00:00

Onze diensten

Onze diensten

We staan garant voor een persoonlijke aanpak en willen u daarom ook bijstaan met de nodige diensten om u verder op weg te helpen waar dat nodig is.
Niet alleen tuinonderhoud en – ontwerp maar ook het vullen van bloembakken en leveringen aan huis zijn mogelijk.

Onderhoud

Voor tuinonderhoud kan je bij ons terecht. Neem contact op via mail of telefoon of kom langs voor bijkomende info en prijsaanvragen.

Ontwerp

Elke mooie tuin begint met een goed ontwerp. We vertalen uw wensen graag en creeëren zo een kleine intieme stadstuin, een landelijke sfeervolle tuin of een strak ontwerp waar u volop van kan genieten.

Plantenhotel

We beschikken over verwarmde serres waar planten die niet vorstbestendig zijn kunnen overwinteren. De planten krijgen water, bemesting en worden indien gewenst ook gesnoeid. We vragen wel dat de planten die komen overwinteren vrij zijn van insecten en ziektes. Indien ze toch besmet geraken worden ze door ons behandeld om verdere uitbreiding te voorkomen.

De planten kunnen zelf gebracht worden, indien dit niet lukt voorzien wij het nodige transport.

Neem zeker contact op indien u verdere vragen of opmerkingen heeft of indien u een prijsofferte wil aanvragen.

Advies op maat

Wanneer u dat wenst kunnen wij vrijblijvend bij u thuis langskomen om advies op maat te geven voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Neem hiervoor verder contact op of kom langs om een afspraak te maken. We helpen je met veel plezier op weg!

Onze partners en leveranciers

POTTERY POTS

MEGA CARAMICS

ELHO

D&Mdepot

JOLIPA

CAPI

SERAX

ARTSTONE